This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Niečo o mne Mara [NK]
4 posters
Page 1 of 1
Niečo o mne Mara [NK]
Ahoj volám sa Marek a mám 19 rokov. Nexuiz hrám okolo 4 mesiacov.Dostal som sa poň vdaka Radovi (adminovi).Je to super zábava a človek si tam aj super pokecá s kamarátmi.
English:
Hi my name is Marek and I am 19 years old. Nexuiz games around the 4 month . I got the least thanks to ordinal (Admin). It's super fun and one can also cool rooms with their friends.
English:
Hi my name is Marek and I am 19 years old. Nexuiz games around the 4 month . I got the least thanks to ordinal (Admin). It's super fun and one can also cool rooms with their friends.
Last edited by Mara [NK] on Wed Jul 08, 2009 6:22 pm; edited 1 time in total
M@R4 [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 857
Re: Niečo o mne Mara [NK]
Mara[NK] wrote:Ahoj volám sa Marek a mám 19 rokov. Nexuiz hrám okolo 4 mesiacov.Dostal som sa poň vdaka Radovi (adminovi).Je to super zábava a človek si tam aj super pokecá s kamarátmi.
Tak, tak moja reč. Je to výborná hra, ale jednu vec na nej nejako "nemusím". Je to extra live a neviditelnosť, tieto dve veci tam vôbec nemuseli byť. Fair play je najlepšííí
APOPHIS [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 239
nojo, hlavne ked sa hra na 1on1 serveroch.Vie to pekne naštavať . Ale ešte že existuje vcall removepowerups že Palo
Ale niekedy ani to nepomože, ked to ten druhy nepotvrdi . Chcelo byt to adminove prava . Ašak až raz budeme veľký tak budeme admini vlastnych serverov .
Ale niekedy ani to nepomože, ked to ten druhy nepotvrdi . Chcelo byt to adminove prava . Ašak až raz budeme veľký tak budeme admini vlastnych serverov .
M@R4 [NK]- Clan Member
M@R4 [NK]- Clan Member
Ako milé, že ste chlopak:)
Imprezka nebol zlý
Dúfam, že ste sa už dnes triezvy, pretože chce hrať s vami;)
Uvidíme sa večer na serveri
Imprezka nebol zlý
Dúfam, že ste sa už dnes triezvy, pretože chce hrať s vami;)
Uvidíme sa večer na serveri
Lucy [NK]- Co-Admin
- Počet príspevkov : 616
Page 1 of 1