This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
pozdrav
5 posters
Page 1 of 1
pozdrav
Nazdarek kluci, tak jsem po dlouhe dobe (po nemoci) zacal hrat opet Nexuiz, ovsem na nikoho z Vas jsem nenarazil.
Na jake servery chodite?
Jak se jinak vede? Tez nechavate darky na Vanoce na posledni chvili
Martin (byvaly Martin [NK])
pardon, koukam ze jsem to napsal do spatne kategorie.... ale jako spam to muzete povazovat
Na jake servery chodite?
Jak se jinak vede? Tez nechavate darky na Vanoce na posledni chvili
Martin (byvaly Martin [NK])
pardon, koukam ze jsem to napsal do spatne kategorie.... ale jako spam to muzete povazovat
Re: pozdrav
Ale nazdarek Martine... Rad ta zase vidim respektive vidim na na som fore... Pocul som od Rada ze si bol v nemocnici.Dufam ze je vsetko v pohode. Martine zatim co si tu nebol sa tu stalo mnoho veci a nie vsetky bolo prijemne. Hlavne v poslednej dobe sa nam to nejako kazi. Myslim náš klan. Urcite si si vsimol ze mame mnoho novych clenov ktorch nepoznas. Avsak uz ich aj dost odislo . Pre mna si v nasom klane vzdy vitany, mohol by si nam naozaj pomoct v tychto nie velmi prijmnych chvilach. Ja by som bol zato aby si sa stal zase clenom NK. Chyba nam tu clovek, ktory by nam vediet zdvihnut naladu a tak...
Ale nic mene sem hrozne rad ze si sa nam ozval. Neboj nezabudli sme na teba. Bolo nam hrozne divne co sa s tebou stalo. Sice doteraz neviem presne o co ide, ale je to tvoja vec a viem ze to nebolo nic umyselne. tak te vitam spatky medzi staryma kamaradama kde je pro tebe stale misto
Ale nic mene sem hrozne rad ze si sa nam ozval. Neboj nezabudli sme na teba. Bolo nam hrozne divne co sa s tebou stalo. Sice doteraz neviem presne o co ide, ale je to tvoja vec a viem ze to nebolo nic umyselne. tak te vitam spatky medzi staryma kamaradama kde je pro tebe stale misto
M@R4 [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 857
ahoj Martine,velmi radi ta tu vidime! ,tak musim sa priznat ze bolo aj lepsie,vela dobrych ludi nas opustilo a pevne verim ze uz sa citis lepsie,minimalne sme ti to priali ked sme zistili necakane ze si mal nehodu co nas velmi mrzi .... inak tento pozdrav je hoden do inej sekcie ako spam! presunute do sekcie diskusia
Ahoj kluci, dekuji za hezke privitani.... momentalne jeste nejsem v herni forme, takze o znovu vstoupeni do [NK] zatim neuvazuji...... az se kapku rozehraju tak uvidim Ovsem rad se s Vama nekdy ve hre potkam a roztrilim Vas na male kousky , nebo spis vy me
Jo jo koukam, ze mate docela dost clenu, to jsem rad. Vim, ze Vam zalezelo na tom, aby se dobre jmeno [NK] sirilo do sveta. Gratuluji To, ze jich par odeslo snad az tak nevadi, koukam ze zdrave jadro stale zustalo, coz je dobre
Jo jo koukam, ze mate docela dost clenu, to jsem rad. Vim, ze Vam zalezelo na tom, aby se dobre jmeno [NK] sirilo do sveta. Gratuluji To, ze jich par odeslo snad az tak nevadi, koukam ze zdrave jadro stale zustalo, coz je dobre
Ahoj Martine, ty starý kolego . Pod sa k nám vrátit Už sem sa dal na CTFko aj ja takže by sme mohly drtit spolu. Nejak nám chýbajú takýto hráči. Ja sa teraz snažím spravit turnaj, ale neni skoro žadny ohlas... Tak co budeš zase Martin [NK]???
APOPHIS [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 239
for others: Martin is a former [NK] member of us and comes from czech republic ... he is great CTF player...
M@R4 [NK]- Clan Member
to od@r: I've never been good at CTF mode nor in Nexuiz ... but thanks I was and i'm still begginer
to APOPHIS [NK]: jasne, rad si zahraju CTF, to me bavi ze vseho nejvice ...
to Mara[NK] : thanks, I believe in it too
Teda, kdyz jsem si stahl novou verzi Nexuiz(2.5.2) tak jsem nestacil valit bulvy jak se to posunulo opet dopredu. Jen tak dal
to APOPHIS [NK]: jasne, rad si zahraju CTF, to me bavi ze vseho nejvice ...
to Mara[NK] : thanks, I believe in it too
Teda, kdyz jsem si stahl novou verzi Nexuiz(2.5.2) tak jsem nestacil valit bulvy jak se to posunulo opet dopredu. Jen tak dal
Heh Maro cos to vyrobil za mega, giga ci tera obrazek? ja jsem cetl text a vubec jsem si nevsiml toho "malinkeho" obrazku az ted ... heh..... diky
Nojo je taky "malinky" . Ale udelal sem ho rád pro tebe
M@R4 [NK]- Clan Member
diky, thanks, danke, شكرا, dzięki, спасибо, 謝謝, mulţumesc, kiitos, gracias, grazie, ขอบคุณ, ευχαριστώ
What s uppppppppp :D:D:D
hahahahahaha
hahahahahaha
Lucy [NK]- Co-Admin
- Počet príspevkov : 616
yeah lucy ... This video is very nice, I want give him here as a greeting for the whole planet from martin
Page 1 of 1