Martin [CZ] Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Martin [CZ]

2 posters

Go down

Martin [CZ] Empty Martin [CZ]

Post by Martin Sat May 30, 2009 7:20 pm

Toz, ja su Martin, ale to jste si asi vsici uz vsimli Smile.

No obcas hravam hry, nejradeji FPS. Co bych Vam povidal, zaclo to u me vsechno Wolfsteinem pokracovalo pres Dukem Nukem a DOOM, dalej pak pres Quake hlavne 3 serie(Q3) obcas jsem i zabrusil na Urban Terror a ted asi 2-3 mesice zkousim Nexuiz.

Krom hrani chodim do prace a jeste stale dodelavam skolu (vecny student). Pracuji jako programator prevazne v C/C++ (a ovladam i dalsi cizi jazyky Surprised ) bud ve VS pro win ci obcas neco i pro linux. Osobne WIN nepouzivam, len obcas protoze se mi na disku uhnizdil linux a potvora nechce pryc. Nemam to srdce ho vyhnat ven do deste. Jo je to distribuce Ubuntu, tak bacha na nej! bounce

No a ve volnem case chodim behat a pres leto na skalky, hlavne piskovec napr. Prachovske skaly. Loni jsem zacal i s feratama, ale co Vam budu povidat, neni to ono. Clovek je jisteny a nema duvod se bat Mad

No to je asi vsecko a kdyby Vas jeste neco zajimalo, tak se zeptejte Sleep

Martin
Visitor
Visitor

Počet príspevkov : 87

http://mizici.com

Back to top Go down

Martin [CZ] Empty Re: Martin [CZ]

Post by od@r Sat May 30, 2009 7:23 pm

toš to bys ale tomu dal na frak kdybys takhle surove vodmázl linux Smile,martin pridám sa ku tebe ako tučnákový nadšenec a naviac som na to aj hrdý,ja som tuxovi ustlal u mna a vraj sa mu páči tak sa stal členom mojej rodiny Smile
od@r
od@r
Admin & Founder
Admin & Founder

Počet príspevkov : 1442

http://playerkiller.toxicfarm.com/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics