This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
malboro <slovakia>
3 posters
Page 1 of 1
malboro <slovakia>
Ajaj chalani, myslel som že sa k nám pridá aj náš slovenský spoluhráč "malboro", ale vyzerá to akosi divne. Dnes som ho stretol a vraj si spravil aj on klan: http://cz-svk-team.wbl.sk/. Takto z nás ale nejaká tá rodinka nebude, ked každý pôjde vlastnou cestou.
Ale nevadííí snaď sa nám to nejako spraví, aby bol dostačujúci počet. Ako že sa to hovorí: Nezúfaj, strč do úľa, pobúchaj
Ale nevadííí snaď sa nám to nejako spraví, aby bol dostačujúci počet. Ako že sa to hovorí: Nezúfaj, strč do úľa, pobúchaj
APOPHIS [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 239
Re: malboro <slovakia>
No spominal mi ze maju klan na FarCry. Hmm tak asi nebude mat cas na nas . Ale tak co uz snad najdeme ešte pár pohodových ludí do nášho klanu.
M@R4 [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 857
Re: malboro <slovakia>
nojo chalani,tož pokial to jemu takto vyhovuje oki,moj názor je ale taký že kvalitou multiplayeru sa farcry na nexa nechytá ani z polovice,farcry bol od počiatku ako každá iná win hra robená ako single,multi je len bonux,jediné poriadné multi sú quake,unreal tournament a pár dalších,jednoducho pokial malboro nemá záujem o nexa nech hrá farcry,ale pokial dosiahneme stanovený počet hráčov tak už sa dalej prímať nebude pokial niekto nevypadne...
Page 1 of 1