This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
chat box na fore?
2 posters
Page 1 of 1
Re: chat box na fore?
No ja by som ho privítal, ale neviem ci sa bude využívať. Ja som za , ale uvidíme ako zareagujú ostatný
M@R4 [NK]- Clan Member
- Počet príspevkov : 857
marek vieš že už som mal na jednom fore o hrach ktore som zrušil aj chatbox ale nikto tam nechodil,neviem,ja sa prisposobim vaším potrebám inak prišiel sem ku nám ravage z mojho klanu PK do sekcie niečo o mne nás všetkých pozdraviť
Jo Rado viem. No škoda že to forum nevyšlo . Ale nevadi ešte ich budeš mat dosť . Dúfam že tento klan sa chyti, aj ked to teraz moc dobre nevyzera.Slovaci ako keby zazrakom vymyzli z nexuizu. Dufam že sa navrátia.
A ten chat box? Rozhodneme až nas bude viac asi, teraz by to nemalo asi zmysel
A ten chat box? Rozhodneme až nas bude viac asi, teraz by to nemalo asi zmysel
M@R4 [NK]- Clan Member
súhlasím marek,počkáme kým budeme väčšina a potom otvoríme diskusia či niekto bude chcieť a potrebovať alebo nie
A Rado je s tym vela roboty? Ze by si to tu dal a hotovo. Neviem jak to je, co je na to treba a kolko to trva ale je to dobra vec hlavne ked sme tu prihlaseny aspon dvaja. Da sa pokecat. Co povies Palko? Alebo vlastne uz aj Martin. no vyjadrite svoj nazor
M@R4 [NK]- Clan Member
pokial chalani budú chcieť obaja kludne ho sem hodím,roboty s tím je ale to už nechaj na mna
Page 1 of 1